5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut başka bir ivedili durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Göreceksiniz ki bu had mualla kaliteli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, birden zait insanın çcopyrightınca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması medlulına gelir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler delik önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir Yangın Kapısı Fiyatları etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları; son gömlek itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına nokta bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yapan kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page